torstai 31. toukokuuta 2012

Oliivia ja korallia

Löysin kivan videon, jossa Tanya Burr tekee kauniin kesämeikin päivettyneeseen ihoon sopivalla oliivinsävyisellä luomivärillä. Lisäksi hän tekee videolla kauniin kuulaan pohjameikin. Hyvä kikka on, joka videossakin on, on lisätä puuteria kevyesti vain kasvojen keskiosaan ja jättää meikkivoiteen antama hehku kasvojen reunoille. Videossa ei tehdä silmiin mitään rajauksia, joten silmämeikki jää tosi kevyeksi. Kevyen eyeliner- tai kajalirajauksen voi siis itse lisätä. Niin ja laitoin tämän taasen niitä viikonlopun juhlia silmällä pitäen :)





Lumene Blueberry Crystal pitkäkestoinen hohdeluomiväri, 30 Koivunsilmuja / MAC huulipuna, Costa Chic / Nars Duo Eyeshadow -luomiväri, Paramaribo / Lumene Crystal Radiance Primer / MAC cremeblend blush -poskipuna, Something Special / Bourjois Delice de Poudre Bronzing Powder -aurinkopuuteri

tiistai 29. toukokuuta 2012

Nuttura ranskiksella

Näköjään ollut aika hiuspainotteista tää mun postailu. No toivottavasti ketään ei ihan hirveesti haittaa. Tässä postauksessa on siis tutorial nutturan tekoon, mutta tämä nuttura ei ookkaan mikään ihan tavis, sillä hiukset on laitettu niskasta ranskikselle. Hyvin jännä.

  • Tee ranskanletti niskasta ylöspäin. Ei ole muuten mikään maailman piece of cakein homma, joten harjoittelua tarvitaan tässä aika paljon. Lettiä voi jatkaa vaikka päälaelle asti, jos haluaa.
  • Kun olet tehnyt lettiä tarpeeksi ylös, laita kaikki hiukset ponnarille. Varo tässä vaiheessa, ettei letti lähde purkautumaan. Omasta letistäni ei tullut kyllä mikään vuoden luomus, mutta menköön nyt tämän kerran ;) Lettiä voi myös vähän löysätä, jolloin kampauksesta saa vähän rennomman.
  • Suihkuta hiuspuuteria hiuksiin (paitsi jos sulla on niin paksut hiukset, ettet tarvitse mitään hiuspuutereita). Hiuspuuteri tekee nutturasta vähän kuohkeamman ja poistaa hiuksista liukkautta, jolloin niitä on helpompi käsitellä. Myös tupeeraus on helpompaa, kun hiuksessa on vähän rakennetta. Four Reasons Hair Powder on hyväksi todettu hiuspuuteri :)

  • Tupeeraa hiuksia, jotta nutturasta tulee suuri ja näyttävä. Älä kuitenkaan tuhoa hiuksiasi liialla tupeeraamisella. Harja on tässä hommassa hellävaraisempi, kuin kampa.
  • Pyöritä hiukset nutturaksi ja muotoile nutturaa samalla kun kierrät hiuksia ponnarin ympärille. Täydellisen nutturan aikaansaaminen saattaa vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta kyllä se lopulta onnistuu :)
  • Kiinnitä hiukset pinneillä ja suihkuta päälle reilusti lakkaa.

Valmista! Mitäs mieltä ootte? :)

Ps. huulissa on muuten tätä :)

maanantai 28. toukokuuta 2012

Triplaponnari

..tai tuplaponnari. Tällaisia ponnarikampauksia on nähty nyt monissa näytöksissä ja ihastuin tähän lopullisesti silloin kun näin tällaisen Love Aesthetics -blogissa. Helppo, futuristinen ja muodikas kampaus syntyy muutamalla mahdollisimman pienellä ponnarilla ja kammalla. Toisaalta, en kyllä tiedä miten mun oma hiirenhäntä tällaiseen kampaukseen riittäisi.. Niin ja tämähän sopii myös niihin tuleviin valmistujaisjuhliin ;)


Ja näin tämä superhelppo kampaus syntyy:

Kuvat: www.ELLEuk.com
  1. Ota ensimmäinen osio päälaelta keskeltä. Jos halua tarkat jakaukset, tee ne piikkikammalla. Kiinnitä osio takaraivolle mahdollisimman pienellä ja huomaamattomalla ponnarilla.
  2. Ota seuraava osio ensimmäisen alapuolelta. Yhdistä osiot ja kiinnitä samalla ponnarilla.
  3. Kiinnitä kaikki hiuksen niskaan ponnarilla. Voit halutessasi löysätä ponnariosioita niin, että saat taakse aaltomaisen muodon. Suihkuta päälle lakkaa ja silota samalla harottavat hiukset siisteiksi. 
Ja sitten niitä mielipiteitä :)
 

    lauantai 26. toukokuuta 2012

    Wet-look


    Taas yksi muoti-ilmiö, johon tottumiseen mulla menee niin kauan aikaa, että koko villitys on jo ohi, kun vihdoin innostun. Kyseessä on siis märältä näyttävät kesähiukset, joita on nähty tämän kevään aikana esimerkiksi Alexander Wangin, Victoria Beckhamin, Diesel Black Goldin ja Lanvinin näytöksissä. Pakkohan tätä on joskus koittaa! Sporttinen kesälook syntyy muotovaahdon ja geelin avulla. Hiukset voi "kastella" kokonaan, ne voi sliipata päältä tai niistä voi puristella vaikkapa coolin surffitukan.

    Mitä mieltä te olette tästä trendistä?

    perjantai 25. toukokuuta 2012

    Four Reasons Silver Mist

    Sain vähän aikaa sitten aivan mahtavan Miraculokselta paketin, jossa oli Four Reasonin ja Paul Mitchellin tuotteita. Olen niin täpinöissäni! Ensimmäisenä tuotteista esittelyyn pääsee Four Reasonin (<3) Silver Mist.
    Silver Mist on siis markkinoiden ainoa rakennepaikkaava hopeasuihke vaalennetuille hiuksille. Tästä olikin joskus puhetta täällä mun blogissa, kun joku lukijoistani kehui tätä. Tämä on siis tosi hyvä tuote niille, joilla on mun lailla ongelmia pitää se blondi kuontalo kauniin sävyisenä :) Tosin varoituksen sananen niille, joilla on valkoiset kaakelit vessassa: tämä nimittäin tykkää värjätä nekin, mutta väri lähtee onneksi helposti vedellä pois. Neste on siis violettia, joka taittaa hyvin keltaisuutta pois hiuksissa ja mulla tää ainakin toimi :)

    Eikä ole muuten hinnalla pilattu tätäkään Four Reasonin tuotetta, Sokoksella tämän hinta on 8,90 € / 250 ml. Ja muuten, Sokoksen verkkokaupasta saa 31.5. asti kaikista meikeistä 15 %:n alennuksen! Saat alennuksen kassalla kirjoittamalla koodin VALMISTUJAISET. Sinne siis kaikki valmistujaismeikkejä ostamaan ;)

    torstai 24. toukokuuta 2012

    Täydellinen aurinkopuuteri

    ..tai ainakin sellaisen metsästystä. Kyselin pari päivää sitten teiltä aurinkopuuterisuosituksia, ja niitä tuli ihan sikana! Kiitos siis vielä niistä :) Ja koska olen kollaasihullu, piti mun tästäkin sellainen tehdä. Tässä siis teidän mielestänne parhaita aurinkopuuteireita, jotka myös mua alkoi kiinnostaa. Lisäsin myös muutaman, joihin olin aiemmin muissa kauneusblogeissa törmännyt.

    Etsin siis sellaista, josta saisin ihanan kuullon iholle, mutta jossa ei olisi isoja glitteriklönttejä. Mutta voi ei tätä valinnan vaikeutta! Eniten mua ehkä houkuttelis toi Avonin tuote, mutta mistäs mä nyt sellaisen repäisen, kun en tunne ketään Avonia myyvää :( Myös Lily Lolo voisi olla hyvä, koska merkiltä saa ostettua nettikaupasta näytekappaleita parilla eurolla! Ehkäpä joku näistä tarttuu mukaan Ruotsin puolelta, kun lähdetään käymään tänään Tukholmassa :)

    • Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls, 32,00 €
    • e.l.f. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder, noin 2 € (!)
    • Too Faced Caribbean In A Compact - Sun Bunny, noin 22 €
    • Wet 'n Wild Mega Bronzzer, noin 6 €
    • Avon Aurinkopuuterihelmet, noin 17 € (?)
    • Dermosil Aurinkopuuteri, 8,90 €
    • Yves Rocher 100 % Natural Origin aurinkopuuteri, 18,90 €
    • bareMinerals All-Over Face Color, 19,10 €
    • Lily Lolo Mineral Bronzer, sävyt Bondi Bronze ja Waikiki, noin 15 €

    keskiviikko 23. toukokuuta 2012

    Blogilöytö

    Paras blogi, johon olen vähään aikaan törmännyt. Perfecto! http://whoishanna.blogspot.com/

    tiistai 22. toukokuuta 2012

    Valmistujaiskampaukset 2012

    Niin kuin valmistujaismeikkipostaukseen, tähänkin juttuun olen kerännyt ison kasan inspiraatiokuvia ja vinkkejä ja videoita erilaisiin kampauksiin tuleva valmistujaisjuhlia varten. Hiusmuoti pysyttelee tänäkin kesänä rentona ja luonnollisena. Lettien, kiharoiden ja nutturoiden yhdistely on nyt se juttu :)

    Nutturat

    Nutturat ovat edelleen suosittu vaihtoehto lakkipäiden keskuudessa. Tänä kesänä nutturakampausta voi piristää erilaisilla hiuskoristeilla, leteillä ja hiusten kieputuksella. Nutturan ei tarvitse välttämättä tarvitse olla siisti ja sliipattu, joten poropeukaloiden ei tarvitse panikoida harottavien hiusten kanssa ;) Nutturasta saa muuten paljon suuremman ja näyttävämmän käyttämällä sen sisällä valkkia. Tässäkin luonnollisuus on kauneinta.

    Tällä videolla tehdään tuolla ylärivillä oleva iiihana kampaus! Video on ehkä vähän huonolaatuinen, mutta toivottavasti saatte jonkinlaisen käsityksen tekniikasta.


    Letit

    Letit jatkavat edelleen voittokulkuaan hiustrendinä. Lettikampaukset ovat hyvin tehtynä kestäviä ja hyvä valinta valmistujaisjuhliin. Esimerkiksi pitkä letti toisella puolella päätä sopii hyvin valkolakin kanssa. Voit joko letittää koko pään tai vain osan sitä. Viime aikoina etenkin julkkisten suosioon on noussut kreikkalaistyyliset kampaukset, joissa esimerkiksi nutturakampauksen piristeeksi on hiuksiin tehty myös pieniä lettejä. Ihania!



    Tällä videolla tehdään Jessica Alban nutturakampaus (kuvassa alarivissä vasemmalla). Todella kaunis mihin tahansa juhliin :)


    Kiharat ja laineet

    Laineet tekevät tuloaan, ja niissäkin; mitä luonnollisemmat, sen paremmat. Jotta kiharat tai laineet pysyisivät koko päivän, tarvitaan todella hyvät välineet ja muotoilutuotteet. Jos siis on sateinen päivä, eivät laineet ehkä ole paras vaihtoehto juhliin. Jos oma tukka ei muhkeisiin kiharoihin riitä, klipsipidennykset pelastavat! Kuivashampoo auttaa valmistujaiskampauksissa ja on ehdoton ainakin kuohkeita kiharoita kaipaaville. Se antaa hiuksille rakennetta ja esimerkiksi tupeeraus pysyy paljon paremmin kun alla on pari suihkautusta tätä ihmeainetta. Älä kuitenkaan suihkuta kuivashampoota ennen kuumien muotoilurautojen käyttöä - tätä varten on olemassa lämpösuojasuihkeet :)






    Pidin muutama kuukausi sitten käkkäräviikon, jonka aikana tein  kiharoita erilaisin menetelmin aina sukista lainerautaan. Käy tsekkaamassa erilaisia kiharakampauksia täältä (käkkäräviikon eka päivä) ja mun oma tutorialvideo siitä, miten tehdään kiharat suoristusraudalla, täältä.


    Ja vielä muutama nätti kampaus tähän loppuun. Ensimmäisessä videossa näytetään vasemmanpuolimmaisen kuvan kampauksen teko. Se on todella nopea ja helppo ja aloittelijakin voi näin saada näyttävän kampauksen! Tokassa videossa tekijä näyttää kuvissa olevan Blake Livelyn kampauksen teon. Kampaus on hieman erikoisempi ja maustetta ponnarikampaukseen tuo lettisykerö ponnarin yläpuolella. Sooooo cool!



    Varmaankin muutamia tutorial-juttuja ja videoita on vielä tämän viikon aikana luvassa. 
    Toiveita saa esittää, jos niitä löytyy :)

    maanantai 21. toukokuuta 2012

    Kuparinen silmämeikki sinisilmille

    Kokeilin nyt tuota edellisessä postauksessa esittelemääni Maybellinen voidemaista luomiväriä. Tein kuparisen meikin, koska kupari ja oranssit sävyt korostavat sinisiä silmiä. Silmäni tosin ovat harmaa-vihreä-sini-ruskeat, joten tämä meikki lähinnä tuo esiin sitä silmissäni olevaa sinisyyttä.


    Maybellinen voidemainen luomiväri toimi ihan hyvin, mutta vielä en ole löytänyt täydellistä primeria sen alle. Nyt kokeilin Urban Decayn primeria, mutta se tuntui jättävän ihon ehkä vähän liian rasvaiseksi jo valmiiksi "rasvaista" luomiväriä varten. Ensi kerralla täytyykin kokeilla pientä puuteroimista voidemaisen luomivärin alla :)


    Toisaalta voidemaista luomiväriähän voi käyttää myös puuterimaisen luomivärin pohjustajana, jolloin se tekee puuterimaisen luomivärin sävystä intensiivisemmän ja parantaa sen kestävyyttä. Vielä pitää siis miettiä, millä saan pelkän voidemaisen luomivärin pysymään iholla koko päivän. Tässä vielä ainakin suurin piirtein kaikki tuotteet, joita tässä meikissä käytin:



    Pohjalla ja huulissa:
    • Lumene Hydra Drops Kosteuttava meikkivoide, 1 Inkiväärikerma
    • Lumene Beauty Base Illuminating and Smoothing Primer
    • Lumene Beauty Base Dark Under Eye Concealer
    • IsaDora Wonder Lip -huulikiilto
    • Rimmel Sun shimmer aurinkopuuteri
    • Make Up Store Cover All, blue
    Silmämeikissä:
    • IsaDora Eye Shadow Palette 50 Matte Chocolates
    • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
    • L'Oréal Paris Color Infaillible luomiväri, 021 Sahara Treasure
    • Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Liner
    • Maybelline Eye Studio voidemainen luomiväri, 30 Pedal To The Metal
    • H&M luomivärisivellin
    • Lumene Blueberry kulmakarvakynä, sävy 2
    • Maybelline The Colossal Volum' Express -ripsiväri

    No näyttääkö ne silmät nyt sitten sinisemmiltä? ;)

    Ps. Google-lukijaraadin määrä lähenee uhkaavasti 400 lukijaa. Jahka lukimäärät tästä vielä vähän nousee, järkkään arvonnan ;) Luvassa mm. Four Reasonin tuotteita jee!

    perjantai 18. toukokuuta 2012

    Thebos-ostokset osa 2/2

    Huulipunat on edelleen kädessä ja nyt toinen käsi on täynnä luomivärejä. Ostin Thebokselta siis myös kaksi voideluomiväripalettia ja tykkään niistä tosi paljon! Vielä en oo kokeillut niitä luomiin, mutta hyviltä ne ainakin vaikuttavat. Ensi viikolla varmaan pääsette näkemään näitä silmämeikeissäkin :)

    1. Royal Cosmetic Connections Bronzing Pearls -aurinkopuuterihelmet
    2. Maybelline Eyestudio voideluomiväri, 15 Rose Revolution
    3. Maybelline Eyestudio voideluomiväri, 30 Pedal To The Metal
    15 Rose Revolution ja 30 Pedal To The Metal
    Voideluomiväreihin ole siis tosi tyytyväinen. Oli vaikeaa valita eri sävyvaihtoehtojen väliltä. Halusin kuitenkin ainakin jonkun, jossa olisi tuollainen oranssinkuparinen sävy, koska se on hyvä sävy sinisilmäisille :) Lisäksi tossa samassa paletissa on  trendikäs metallisävy. Rose Revolutionin keskimmäinen sävy on aika jännä, koska eri kulmista katsottuna se näyttää joko vaaleanpunaiselta tai kultaiselta. Muuten sen paletin värit ovat tosi neutraaleja. Voideluomivärit ja metallisävyt ovat ehdoton hankita täksi kesäksi! ;) Ja voideluomivärien alle kannattaa muuten laittaa jotain primeria, ettei väri keräänny luomivakoon. Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion on tässä hommassa hyvä!

    Aurinkopuuterihelmiin en kyllä ihastunut. Olen yrittänyt jo kauan löytää aurinkopuuteria, jossa ei olisi tollasia isoja glitter-hileitä. Ajattelin, että tässä olisi vain sellaista kuultoa antavaa helmiäistä, mutta taas jouduin pettymään. Olisko kellään muuten ehdottaa hyvää aurinkopuuteria? Ilman sitä överiglitteriä, jota on sitten päivän päätteeksi ympäri naamaa. Mutta pieni hohde sais olla :)

    torstai 17. toukokuuta 2012

    Thebos-ostokset osa 1/2

    Esittelen nyt ensiksi Thebokselta tilaamani huulipunat, huomenna luvassa luomivärit. Tilasin muuten nämä tuotteet 9.5. ja postiin ne olivat saapuneet seuraavana päivänä! Unbelievable! Tajusin paketin avattuani, että suurin osa tilaamistani punista on lähes täysin samanvärisiä. Syytän tästä ehkä vähän Theboksessa olleita hieman huonoja tuotekuvia, mutta ei se mitään, suurimpaan osaan olen tosi tyytyväinen :)

    1. Maybelline Superstay Lipcolor, 715 Ruby (toisessa päässä huulirasva)
    2. Maybelline Superstay Lipcolor, 705 Raspberry (toisessa päässä huulirasva)
    3. Maybelline Superstay Powergloss, 160 Glass Rose (toisessa päässä huulikiilto)
    4. Maybelline Color Sensational Lipstain, 15 Wink Of Pink
    5. L'Oréal Paris Project Runway, 685 Audacious Amazon's Pout

    5. L'Oréal Paris Project Runway, 685 Audacious Amazon's Pout <3
    Ihastuin etenkin tohon Project Runway -huulipunaan. Se on ihanan fuksian sävyinen, mutta ei niin kestävä kuin nämä muut. Noi kolme ekaa Maybellinen punaahan on ihan överikestäviä! Seuraava kuva on otettu kädestä suihkun jälkeen, eikä osa punista ole kadonnut mihinkään! Ja nyt yhden yön jälkeen punat ovatkin näköjään ihan yhtä hyvin kiinni tossa kädessä. Mutta kestävät huulipunathan on omiaan mulle, koska ensimmäisen punan lisäämiskerran jälkeen unohdan koko huulimeikin, enkä tajua lisätä sitä illan mittaan.

    Superkestäviä!

    keskiviikko 16. toukokuuta 2012

    eBay pelastaa

    Jee sain vihdoin napsaistua kuvan näistä uusista hiusrenkaista, joista puhuin aikaisemminkin. Tilasin siis nää Ebaysta ja Kiinasta asti tulleiden renkaiden matka kesti alle kaksi viikkoa! Ja hintaa oli tosiaan tuo pari euroa :) Tykkään! Pitää vain varoa hiuksia, koska niitä jää helposti renkaan kiinnityskohdan väliin :/


    Ps. vika tentti on nyt ohi joten voin taas keskittyä mun ihanaan harrastukseen; bloggaamiseen :)
    Pps. hehe Ollin jalat näkyy tossa toisessa renkaassa :'D

    tiistai 15. toukokuuta 2012

    Dark Lips



    Yksi tämän kesän meikkitrendeistä on erittäin tumma huulipuna. Erilaisia sävyjä burgundista violettiin on nähty mm. Guccin muotinäytöksissä ja punaisilla matoilla ympäri maailmaa. Voguen mukaan myös punaviinihuulet, wine-stained lips, tekee tuloaan. Punaviinihuulissa huulten reunoissa käytetään keskiosia tummempaa punaa.
    Mites tällainen trendi teihin iskee?

    lauantai 12. toukokuuta 2012

    Valmistujaismeikin ABC

    Kevään juhlissa kaiken takana (tai ainakin meikin) on kuulas iho ja kestävä ja kevyt pohjameikki. Meikki saa olla raikas, eikä pieni päivetys olisi pahitteeksi ;) Tähän postaukseen keräsin läjäpäin vinkkejä, videoita ja kuvia valmistujais- ja ylppärimeikkeihin. Kampauspostaus tulee myöhemmin :)

    A: Heleä iho

    Kuorinta ennen juhlia silottaa ihoa ja saa sen näyttämään kuulaammalta. Ja muista kosteuttaa hyvin! Pohjameikki repaleisen ja ahavoituneen ihon päällä on yksi pahimmista meikkimokista! Käytä meikkivoiteen seassa esimerkiksi Lumenen heleyttävää Beauty Base Crystal Radiance Primeria (joka on muuten tämän kesän ihan must-tuote!) ja lisää vielä valokynää. Puuteroi vain kevyesti. Ja päivetystä saa tietty ulkoa, mutta ihoaan varjeleville parempi tapa ovat itseruskettavat voiteet. Käytä itseruskettavaa muutaman päivän ajan ennen juhlia, ettei itse juhlapäivänä tule ikäviä rusketusrajayllätyksiä. Päivettyneeseen ihoon sopii erilaiset aurinkopuuterit.


    Tässä videossa tehdään tosi kevyt ja heleä meikki, joka mun mielestä sopisi hyvin valmistujaisjuhliin :)



    B: Raikas silmämeikki

    Kevään ja kesän pastellit ovat täydellinen lisäys valmistujaislookkiin, mutta jos vieroksut värejä, kokeile neutraaleja helmiäisluomivärejä tai paksua rajausta ja neutraalia luomiväriä. Ja muista irtoripset! Kai kaikki nyt jo osaa käyttää niitä? ;) Äläkä tee silmämeikistä liian tummaa, sillä tumma silmämeikki sopii iltarientoihin, ei freeseihin kevätjuhliin. Katso tämän postauksen videoista ohjeita silmämeikin tekoon.

    Tässä videossa keskitytään vähän enemmän silmiin. Eli eyeliner on melko paksu ja huulet ovat neutraalit.




    C: Huulet silmämeikin mukaan

    Jos silmämeikkisi on neutraali ja kevyt, voit valita huuliisi tummiakin sävyjä. Jos taas keskityt silmämeikkiin, lisää huuliin vain kiiltoa tai vaaleita sävyjä. Eli valitse vain toinen, jota korostat: silmät tai huulet. Rohkeimmat voivat kokeilla tämän kevään trendivillitystä: mattahuulia ;)

    Myös tässä videossa tehdään melko kevyt meikki :)



    Toivottavasti saitte tästä postauksesta inspiraatiota omiin valmistujaismeikkeihinne! 
    Vai onko jollain jo selvät meikkisävelet tuleviin juhliin? :)

    torstai 10. toukokuuta 2012

    Headpieces

    Hyvät kuulijat, postailuni saattaa vähentyä lähiviikkojen ajaksi koulukiireiden (eiku ainiin, ei yliopistoa sais sanoa kouluksi) takia. Pahoittelen etukäteen. Toivottavasti pysytte silti linjoilla! Täksi päiväksi ehdin väkertää tällaisen pikapostauksen :)

    Mää haluun näitä! Siis headpieceja.. eli pääpaloja. Mistä löytyis?
    Tällaisen voisi kyllä tehdä itsekin. Löysin ohjeetkin netistä! :)

    tiistai 8. toukokuuta 2012

    Syväpuhdistavat shampoot

    Beatissa-blogin puolella oli pari päivää sitten juttu syväpuhdistavista shampoista ja myös täällä syntyi vähän aikaa sitten keskustelu hiustuotteiden silikoneista. Ajattelinkin nyt etsiä itselleni hyvän syväpuhdistavan shampoon ja pestä pois monien vuosien lakat ja muotovaahdot :D Keräsin kollaasiin muutamia syväpuhdistavia tuotteita ja niiden hintoja.


    1. Goldwell DualSenses Scalp Regulation Deep Cleansing Shampoo, noin 12 €
    2. Cutrin Pureism Deep Cleansing Shampoo, 12,90 €
    3. L'Oréal Série Expert Pure Resourc, 15,00 €
    4. Paul Mitchell Clarifying Shampoo Three, noin 18 €
    5. Redken Hair Cleansing Cream, ?
    6. BC Bonacure Hair + Scalp Deep Cleansing Shampoo, 13,70 €
    7. Wella Professionals Pure Purifying Shampoo, 13,90 €
    8. KC Professional Four Reasons Deep Cleanse Shampoo, 8,90 €
    Suurin osa tuotteista löytyy Sokoksen verkkokaupasta.

    Syväpuhdistavan shampoon tehtävä on siis poistaa hiuksista muotoilutuotteista, veden mukana tulleista metalleista ja esimerkiksi silikoneista muodostuneita kertymiä. Syväpuhdistus tehdään muutamia kertoja kuukaudessa, riippuen hiusten laadusta ja tarpeista. Juuri värjättyjä hiuksia ei kannata syväpuhdistavalla shampoolla pestä, sillä väri voi häippästä viemäriin. Ja huom huom kaikki seborrooisen ihottuman omaavat: syväpuhdistus tekee varmasti hyvää myös ärtyneelle hiuspohjalle!

    Nyt olisi siis hyvä syväpuhdistaja haussa. 
    Löytyykö kokemuksia ylläolevista tai muista tuotteista?

    maanantai 7. toukokuuta 2012

    Hasardit korppikynnet

    "It’s all fun and games until someone loses an eye." Yksi asia mua on aina ällöttänyt - pitkät kynnet. Teräväkärkisiä stiletto-kynsiä en oo koskaan tajunnut ja kaikista kauheimmat ovat omat luonnolliset pitkät kynnet, jotka on kaiken lisäksi kaikki eripituisia. Myöskään överit kukkatimanttihärdellikynsikoristeet ei ole ihan tätä päivää, sorkke vaan! Eli ei näin:

    EI NÄIN!
    Mun mielestä kynsien kuuluu olla siistit, kauniit ja käytännölliset, eikä niiden kuuluisi muistuttaa petulintujen tarttumakynsiä! Ja tämän kevään trendikkäillä väreillähän saa vaikka mitä kivaa aikaseksi. Suosi siis pastelleja, neon-värejä ja erilaisia liukuvärjäyksiä :) Mutta niinkuin alla olevasta kollaasista näkyy, ei mulla ole esim. geelikynsiä mitään vastaan. Mutta rajansa siinäkin.

    ..vaan näin!

    Mutta toisaalta, täähän oli vaan mun mielipide. 
    Eli mikä on teikäläisten tuomio: yay or nay? Kyllä vai ei?
      
    Kuvat: 1, 2, 3  

    perjantai 4. toukokuuta 2012

    Thebos.fi

    Sain Thebokselta lahjakortin Thebos-nettikauppaan ja aloin eilen selailla mahdollisia kohteita, joihin voisin tuon lahjakortin käyttää. En ollut ennen tutustunut kyseiseen nettikauppaan ja yllätyin, kuinka halpoja meikkejä se on pullollaan! Tässä siis muutama ostamisen arvoinen juttu :)

    Luomiväreistä ajattelin hankkia jonkun näistä: Maybellinen Eyestudio voidemainen luomiväri, Maybelline Color Definer vedenkestävä luomiväripuikko tai L'oréal Color Appeal -luomivärinappi. Oon nyt jotenkin innostunut kaikista voidemaisista luomiväreistä, niitä voi käyttää pohjustuksessa tai pelkästään :)
    Huulipunavarastot on mulla edelleen toooosi pienet. Huulipunaosastolta nämä kiinnittivät huomion: L'oréal Paris Project Runway, Maybelline Color Sensational Lipstain, Maybelline Volume Seduction Lip Plumper, Maybelline Color Sensational Pearls ja Maybelline Superstay 24 Color.




    Puuterit ja poskipunat -osastolla kiinnosti nämä: Maybelline Mineral Power Illuminator, Royal Cosmetic Connections Bronzing Pearls ja Angel Cosmetics 3 Colours Blusher. Ja kaikki taas sikahalpoja! 

    Huh, lisää varmaan löytyisi, mutta mulla olis tuolla vielä yksi essee odottamassa loppuun kirjoittamistaan >:(

    torstai 3. toukokuuta 2012

    Bardot Eyes

    Löysin taas kivan tutorial-videon, jossa Lady Gagaakin meikannut Billy Brasfield loihtii upean Brigitte Bardot -tyylisen meikin. En saanut videota upotettua suoraan tähän postaukseen, joten videon voi käydä katsastamassa täältä. Etenkin pienisilmäisten kannattaa kokeillä tätä meikkiä, siinä nimittäin yhdistyy aika monta kikkaa, joilla saa silmät näyttämään suuremmilta! Meikkaaja käytti videossa myös monia trikkejä, joita itsekin pitää kyllä kokeilla; esimerkiksi tuo ripsivärin laittaminen siveltimellä ja irtoripsien kiinnitys niin, että ensin laittaa liimaa iholle, sitten vasta ripset. Nerokasta!


    Seuraavaksi sitten aika massiivinen kuvakooste ja ohjeet tämän meikin tekemiseen:

    1. Aloita varjostus pohjustetulle luomelle melko vaalealla ruskealla. Lisää ruskeaa luomiväriä luomivakoon pehmeällä siveltimelllä. Varjostuksen ei tarvitse tässä vaiheessa olla vielä täydellinen. 
    2. Tee varjostuksesta seuraavaksi hieman terävämpi tarkemmalla siveltimellä ja tummemmalla luomivärillä.

    3. Piirrä kajalilla pohja nestemäiselle eyelinerille. Rajauksen tekeminen ensin kajalilla mahdollistaa rajauksen muuntelemisen vielä ennen "lopullista" eyelineria. Kiinnitä kajali lisäämällä hieman luomiväriä sen päälle. Hyvä keino niille, jotka eivät ole syntyneet eyeliner kädessä! ;)
    4. Piirrä nyt nestemäisellä eyelinerilla rajaus kajalilla piirtämääsi rajausta apua käyttäen. Tee lyhyitä vetoja, älä yritä piirtää koko rajausta yhdellä kertaa.

    5. Lisää valkoista kajalia alaluomen vesirajaan. Se kirkastaa katsetta ja saa silmät näyttämään suuremmilta.
    6. Tee rajaus tummalla luomivärillä ja siveltimellä alaluomiin ripsien tyveen.

    7. Tee varjostuksesta vieläkin tarkempi ja selvempi yhä tummemmalla luomivärillä ja melko pienellä ja jämäkällä siveltimellä. Häivytä hieman, mutta älä liikaa, sillä varjostus saisi pysyä melko tarkkarajaisena.
    8. Lisää puuteria alarajauksen reunaan selventämään alarajausta.

    9. Jatka alaluomen rajausta hieman ulkonurkan yli tummalla luomivärillä ja kulmikkaalla siveltimellä.
    10. Käytä nyt esimerkiksi vaaleaa peiteainetta ja sivellintä, ja lisää peiteainetta alarajauksen ja yläluomen rajauksen väliin. Linjan tulisi nousta silmäkulmasta hieman yläviistoon. Kiinnitä puuterilla.

    11. Lisää ripsiväriä siveltimellä aivan alaripsien tyveen. Lisää ripsiväriä alaripsiin myös harjalla.
    12. Kiinnitä irtoripset ja lisää ripsiväriä myös yläripsiin kiinnittääksesi omat ripsesi ja tekoripset yhteen. Meikkaaja käytti videolla kaksia irtoripsiä päällekkäin (!), jolloin hän sai ripsistä über-tuuheat, mutta kuitenkin suht luonnollisen näköiset.


    13. Jatka vielä nestemäisellä eyelinerilla ylärajausta ulkonurkan yli saadaksesi kunnon kissansilmäefektin.
    14. Viimeistele meikki ja olet valmis!

    Ja sitten niitä mielipiteitä? :)