tiistai 24. heinäkuuta 2012

Solmukampaus


Tämän poikaponnari-postauksen jälkeen monet ovat kyselleet kollaasissa näkyvien kampausten tutorialien perään. Tässä tulisi yksi kollaasin superhelppo ja rento kampaus; solmunuttura! Tietysti mun hiirenhäntätukalla tää ei näytä läheskään niin hienolta, mutta ei anneta sen haitata ;)

  1. Jaa hiukset kahteen osaan. Jakauksen ei tarvitse olla siisti.
  2. Tee ensimmmäinen solmu niskaan tai ylemmäs. Piece of cake!
  3. Solmi hiukset nyt toisen kerran. Tässä vaiheessa aletaan jo tarvita sitä sorminäppäryyttä. Ei kannata hermostua, vaikka ekalla kerralla ei onnistuisikaan :)
  4. Pinnejä pinnejä pinnejä! Ja sit vielä pari pinniä siihen päälle. Tämä kampaus vaatii paljon tukea, tai ainakaan mun hiukset eivät pysy itsestään kahdella solmulla. Sitten vain lakkaus ja kampaus on valmis!

Hiuksissa olisi hyvä olla vähän rakennetta ja tahmeutta tätä kampausta varten. Kun hiukset eivät ole liian liukkaat, eivät solmutkaan avaudu niin helposti. Sain vähän aikaa sitten Tigi Bed Headin Sugar Shock -sokerisuihkeen, joka toimiikin tässä hommassa tosi hyvin! Se antaa ihan älyttömästi pitoa, rakennetta ja runsautta hiuksiin ja on ihan omiaan ohuthiuksisille! Ja tää tuoksuu aivan karkille, ah :) Tätä voi suihkutella kuiviin hiuksiin ennen kampausten tekoa, mutta ennen muotoilurautaa ja muita kuumentavia juttuja tätä ei kannata käyttää.


No miten on, iskeekö solmukampaus teikäläisiinkin? :)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti täytyy kokeilla heti tänään!!! :D

Ence BOO kirjoitti...

Sama kommentti kuin edellisellä. Saa nähdä mitä tulee!

Ence BOO kirjoitti...

Niin siis joo, sulla on kommenttivalvonta ja saleen miljoona kommenttia ton ekan ja mun välissä. Eli tarkoitin ekaa kommenttia. Juupa juu, skarppina olen..

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Aloin eilen lukemaan sun blogia,ja siinä se ilta menikin :) kivoja kampauksia ja meikkejä! Taidan lukea jatkossakin. Kiitos myös vinkistä tummille silmänalusille, se on mun riesana ollut aina :) -inka

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko toi Tigin tuote maksaa?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Jeejee kiitti Inka! Joo pysyttele mukana :)

Anonyymi, hmm hyvä kysymys, enkä mäkään tajunnut sitä kysäistä. Mut ainakin Sokoksen verkkokaupassa se maksaa 23,90 €, eli uskoisin et muuallakin se on parinkympin kieppeillä :)

Irene kirjoitti...

nii hieno! <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kesäinen kynsilakka, mikä tuote/sävy? :)
Petra

Unknown kirjoitti...

Saankohan ton jotenkin toimimaa pitkille hiuksille? :o Tosi kiva kampaus, ja mulla kyllä löytyy jo omasta takaa pitoa kun on vähän karheat hiukset yms. ainoo pulma on et mulla tosiaan sitä hiusta löytyy eli kaikki kiinnitettävät kampaukset on aina vähän vaikiampia :D mitä luulet saanko toimimaan?

Anonyymi kirjoitti...

Jos joskus jaksat, sellanen hakutoiminto ois kiva.. Joku kommenteissa kehui tummille silmänalusille antamiasi vinkkejä, se postaus jäi nyt tältä kertaa etsimättä, paremmalla ajalla lähden selailemaan blogia taaksepäin. :) -Elli

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ronjamiini, no ihan varmana toimii! Tarpeeksi vaan pinnejä :) Eli kokeilemaan vaan.

Elli, laittaisin jos vain osaisin :/ Mut onneks Google pelastaa! Laitoin hakusanoiksi "erika nude tummat silmänaluset" ja heti löyty. Tässä linkit: http://nudeblogi.blogspot.fi/2012/01/dont-wanna-look-like-vampire-juttua.html ja http://nudeblogi.blogspot.fi/2012/01/tummien-silmanalusten-peittaminen.html