torstai 19. heinäkuuta 2012

Hiusidoli: Rihanna

Olen fanittanut Rihannaa jo pitkään ja viime vuosina olen alkanut kiinnittää enemmän huomiota myös hänen tyyliinsä ja erityisesti hänen jatkuvasti muuttuviin hiuksiinsa. Olisimpa itsekin yhtä rohkea kampaamokäyntieni kanssa! Iski muuten aikamoinen punaisten hiusten himo Loud-levyn aikoihin, kun Rihannalla oli räiskyvän punainen ja kihara tukka.

Mitäköhän Rihannan hiukset näistä alati vaihtuvista väreistä ja pituuksista tykkää.. Uskonkin, että puolet neidon hiuksista on jo lisäkettä ja omista hiuksista on jäljellä ehkä muutava haiven. Toivottavasti Rihannalla ei kuitenkaan ole alkanut samanlainen kaljuuntuminen kuin esimerkiksi Naomi Campbellilla ja Tyra Banksilla! Ihana laulajatar hän silti on, vaikka kaljuna :)


Heh, mites noi tämän vuoden American Idolissa nähdyt rastat? :D

9 kommenttia:

nasu86 kirjoitti...

rihanna on aina ollut mun yksi lemppari niin hius kuin musiikki asioissa :) noi rastat on kyl aika NO NO! mut muuten kaikki noi tyylit on häntä hyvin pukeneet!

Tytti Tuuli kirjoitti...

ah, rastat, ne on jotain niin <3 love it!

Anna kirjoitti...

Itse en ainakaan kauhean suurta muutosta uskalla tehdä hiuksille yhdellä kertaa, mutta nyt iski hirveä himo punaisiin hiuksiin! :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Mul on kyl vähän semmonen kutina et rastat tulee vielä takas! ;) Hui! Että totutelkaapa vaan ajatukseen :D

Ah mä en kerta kaikkiaan voi katsoa noita punaisia hiuksia! On taas näin lähellä, et soitan luottokampaajalleni et varaa punaset väripurkit pöydälle; täältä tullaan! ;D

Sira kirjoitti...

Ahh Rihanna <3 oon aina ihaillut hänen tyyliään niin vaatteissa kuin hiuksissakin. Ja noita punaisia hiuksia en voi ees katsoa kun tekis mieli itekkin värjätä taas punaset :D

Anonyymi kirjoitti...

Itse ihailien Rihannan Good girl gone bad-levyn aikaista hiusmallia. Itseasiassa sellaista tässä tehtiin juurinkin tänään :> Jos se tuosta edestä vielä vähän kasvaisi..

Siiri kirjoitti...

Rakastan kaikkia rihannan hiuksia! mutta kollaasistä puuttu ihan ensimmiäisiä hiuksia kuten polkka tukka? :)

Miraauh kirjoitti...

Helppo se on muutoksia tehdä ku massii on vaik muille jakaa... Oispa ittelläniki

Säde kirjoitti...

Rihannan hiustyylit on kyllä upeita, se nainen on kameleontti- mikä vaan sopii hänelle!! :)

xx Cecilia
http://guabk.blogspot.fi/