keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Lempparimeikkejä

Koska lemppari hiustuotteeni pääsi jo estradille, on aika esitellä myös muutamia hyviä (ja opiskelijan budjetille sopivia) meikkejä.



- L'Oréal Paris Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer. Laitan primeriä silmämeikin alle ja se saa ihon sileäksi ja meikinkin pysymään tosi hyvin.

- Isadora Eye Shadow Palette. Näitä mulla on kaksi kappaletta, toisessa on mattaisia ruskean sävyjä ja toisessa harmaita. Ne ovat erittäin värikylläitä ja kestäviä ja rakastuin niihin heti, kun päätin kiikuttaa värit Sokoksesta kotiin.

- Maybelline New York The Colossal Volum' Express. Olen käyttänyt tätä ripsaria jo ikuisuuden ja aina välillä olen eksynyt muille teille ja kokeillut joitain kalliimpia tuotteita, silti aina päädyn takaisin tähän! Enää en eksy :)

- Maybelline Eye Studio Master Precise Liquid Liner. Nestemmäinen silmänrajauskynä on mulle ehdoton, jos aion mennä koko päivän ilman kello kuuden pandasilmiä. Ystävän suosittelemana ostin muutama viikko sitten tämän ja hyvältä näyttää, tosin sivellin on ehkä hieman liian pieni mun makuun. Mutta hyvin pysyy siellä missä pitää!

- Lumene Crystal Radiance, ihon sävyn heleyttäjä. Tuubi on niin vanha, että vähän hävetti laittaa se tänne :D Mutta hyvin on kestänyt ja kasvoihin saa heti elävän hehkun!

- Make Up Store Cover all (blue). Mulla on aina ollut tummien silmäalusten ongelma, mutta onneksi pari vuotta sitten löytyi kunnon peiteaine! Ja tää purkkihan kestää ikuisuuden.

- Rimmel Sun Shimmer 3 in 1 Bronze. En käytä tätä arkisin, mutta juhlameikkiin se saa kesäistä väriä kasvoille. Talvella, kun kasvot ovat kalpeimmillaan, en voi käyttää tätä juuri lainkaan :/

- Lumene Blueberry long-wear crystal eyeshadow. Siskoni sai Lumenelta tuotepaketin, johon kuului myös näitä ihania luomivärejä. Hieno metallinen hohde!

Heh, näköjään tohon mun hienoon asetelmaan eksyi H&M:n meikkisivellinkin :D Halpa ku mikä ja tietää ainakin, ettei siinä oo käytetty mitään eläintä!


maanantai 28. marraskuuta 2011

Penny-kampaus

Taas tukkajuttuja!

Aina Big Bang Theorya katsoessani huomaan aina Pennyn (Kaley Cuoco) kivat kampaukset. Aivan uusimmassa jaksossa Pennylle on tehty hieno ponnarikampaus, jota ajattelin kokeilla ainejärjestömme (go Synapsi Ry!) pikkujouluihin. Silloin kiharat onnistuivat hieman paremmin kuin nyt. Joskus ne onnistuvat ja joskus eivät, sehän on aina ongelma noissa suoristusrautakiharoissa. Niillä on varmaan joku oma tahto!

En valitettavasti löytänyt kyseisestä kampauksesta kuvaa, mutta toivottavasti saatte ainakin jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä ajan takaa :)

Kaley Cuoco
                             



Aluksi tein siis kiharat, alle laitoin lämpösuojasuihketta ja kiharoinnin jälkeen suihkutin hiusten tyveen hiuspuuteria (Four Seasons rulz!).


Seuraavaksi kunnon tupeeraus ja "tuutin" rakennus. Tupeerauksessa keskityin erityisesti takaraivoon ponnarin yläpuolella oleviin hiuksiin.



Sitten ponnari, jonka piilotin kieputtamalla ympärille hiussuortuvan pinnin avulla. Ponnarin voi laittaa myös vähän alemmas, itse tykkään kiinnittää hiukset ns. poskiluiden myötäisesti. Oikea kohta löytyy, ku jatkaa poskiluiden linjaa nousevasti taaksepäin aina takaraivolle asti.



























Litra lakkaa ja valmis :) Hyvin pysyi koko illan ajan eikä edes pieni vesisade haitannut menoa!